Кулінарні рецепти

з усього світу в одному місці!

Ласкаво просимо на перший кулінарний портал України. Тут
ви знайдете більш 50 000 рецептів страв з усього світу: з нашою
допомогою ви втілити в життя будь-які кулінарні фантазії!
Бажаєте щось смачненького!?

 

picture

Головна >> Консервування >>

Капуста квашеная по-армянски




Тип страви: консервування овочів
Національна кухня: Вірменська кухня

Необхідні продукти:
капуста білокачанна - 60 кг
часник - 1,1 кг
морква - 3,5 кг
коріння (селера, петрушка, кінза з бадиллям) - 1,5-2 кг
перець гіркий стручковий - 25 шт.
перець запашний - 7-8 горошин
листя вишні - 300-400 г
буряк - 1 кг
лавровий лист - 10-15 шт.
сіль - 1,4 -1,6 кг
кориця - 2 шматочки


Спосіб приготування страви:
Для приготування 50 кг квашеної капусти

Капусту очищають від покривних листів, промивають у проточній воді і розрізають на 2-4 частини. Головки часнику розділяють на зубчики і замочують в теплій воді на 1,5 год, а потім очищують. Морква очищають і нарізають кружальцями. Перець промивають і видаляють плодоніжки. Коріння очищають від шкірочки, миють, розрізають уздовж на 2-4 частини. Листя вишні промивають. Буряк миють, очищають і нарізають тонкими пластинками. На дно бочки укладають листя капусти і вишні, а потім щільно рядами нарізану капусту. Між рядами - рівними частинами часник, коріння, гуртки моркви, буряка платівки, стручки гіркого перцю. Верхній шар овочів накривають капустяними листками, а потім тканиною, зверху кладуть вантаж. Після цього овочі заливають охолодженим маринадом на 4-5 см вище рівня покладених овочів. На 50 кг капусти необхідно приготувати 30 л маринаду. Воду (приблизно 29 л) нагрівають до кипіння, додають спеції, маринад охолоджують і заливають ним наповнену бочку. Протягом 5 діб бочку витримують при кімнатній температурі, поки не почнеться бродіння, а потім переносять в холод.


Ми також пропонуємо вам скоштувати:


Земляника натуральная
Сливовый конфитюр
Крыжовник с укропом и чесноком
Сотэ из баклажанов
Пюре из щавеля
Джем-ассорти
Сироп клюквенный
Огурцы перезрелые, очищенные и порезанные
Желе — ассорти с малиной
«Холодное» варенье из крыжовника
Фаршированные перцы в томатном соке
Маринованная свекла с черной смородиной
Сироп из брусники
Заготовка для пирогов из жимолости
АДЖИКА ИЗ ТОМАТОВ

СТРАВИ:

Кілька слів від розробників:

"Друзі, на сайті ми спробували зібрати найбільш цінні кулінарні рецепти зі всього світу. Що стосується питання авторських прав: так, ми беремо рецепти з великих кулінарних порталів. На багатьох фотографіях є копірайт - якщо рецепт вам цікавий, ми обов'язково рекомендуємо відвідати сайт-першоджерело. В іншому наша позиція непохитна: будь-яка інформація, яка знаходиться у Інтернеті, може бути скопійована в некомерційних цілях. Наш проект абсолютно безкоштовний для всіх. Якщо ті чи інші рецепти ви вважаєте своєю інтелектуальною власністю - не розміщуйте їх в інтернеті. Тоді вони будуть належати вам і тільки вам. "

Реклама: